De Bolst krijgt vorm!

De Bolst krijgt vorm!

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan het ontwerp van de woningen in De Bolst in Erp. Het uitgangspunt voor het ontwerp is het terug laten komen van het dorpse karakter van Erp in een groene omgeving.

In totaal worden in De Bolst 30 woningen gebouwd. Het gaat om 18 hofwoningen aan een gemeenschappelijk hofje, 6 parkwoningen waarvan de voorgevel aan het park grenst en 6 levensloopbestendige woningen waarbij het volledige woonprogramma op de begane grond gerealiseerd wordt. 

Start verkoop
Komende maanden gaat Janssen de Jong Projectontwikkeling verder met het voorbereiden van de verkoopstukken en de contractvorming met de aannemer. Wij verwachten het vierde kwartaal van dit jaar in verkoop te gaan. Als je hier inschrijft voor de nieuwsbrief, word je als belangstellende daar tijdig van op de hoogte gebracht.

Over De Bolst
Nieuwbouwplan De Bolst ligt in het gezellige Brabantse dorp Erp. In een wijk waar het fijn wonen is, riant van opzet met veel groen. Een mooi gevarieerd plan voor jong én oud. De woningen worden gebouwd in een traditionele dorpse architectuurstijl die past in deze omgeving met zijn prachtige natuur en landerijen. Vanuit De Bolst bereik je met de fiets binnen een paar minuten het gezellige dorpshart met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Een heerlijke plek waar mensen nog graag een praatje met elkaar maken bij de lokale bakker of slager. De (klein)kinderen kunnen vanuit De Bolst wandelend door de groene hofjes naar ‘De Trommel’, waar een basisschool, kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal zitten. Na school is er veel ruimte om heerlijk buiten te spelen. In De Bolst woon je landelijk met volop Brabantse gezelligheid om de hoek! Hier wil je toch wonen?

www.wonenindebolst.nl