Fase 3 verkocht! Fase 4 in voorbereiding!

Fase 3 verkocht! Fase 4 in voorbereiding!

Fase 3 verkocht! 
 

Alle 30 woningen van fase 3 zijn verkocht! Naar verwachting start de bouw van deze fase in september. 
 
Fase 4 in voorbereiding

Inmiddels zijn we achter de schermen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende fase in De Bolst. Fase 4 gaat einde van dit jaar in verkoop. Fase 4 bestaat uit 18 rijwoningen, allen gelegen aan het park. 
De eerste schetsen van het stedenbouwkundig plan voor fase 5 zijn ook al in de maak, zodat de ontwikkeling van fase 5 snel na fase 4 kan volgen. 

Informatiebijeenkomst De Bolst

Om jullie alvast mee te nemen in de plannen organiseert de gemeente samen met ons een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in De Bolst. Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdagmiddag 11 juni. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de woningen die nog gerealiseerd gaan worden en over de openbare inrichting. 
Ook wilt de gemeente graag horen wat de ideeën zijn voor de inrichting van het park, als input voor het ontwerp wat hiervoor gemaakt gaat worden.

Ben je geïnteresseerd om deze informatiemiddag bij te wonen? Meld je dan aan via 
www.meierijstad.nl/aanmeldendebolst. Je kunt je beschikbaarheid doorgeven en je krijgt dan een reactie op welke tijd je tussen 15.00 uur en 19.00 uur ingedeeld bent, om zo de drukte te kunnen spreiden vanwege de coronamaatregelen. De bijeenkomst vindt buiten plaats aan het einde van de Horstakker in Erp.
 
Je kunt je tot uiterlijk 6 juni aanmelden.
 
Voor vragen over de informatiebijeenkomst kun je contact opnemen met Linda Verheggen van gemeente Meierijstad. Zij is bereikbaar via 0413-381000.

Wil je op de hoogte blijven over de verder ontwikkelingen, schrijf je dan nu hier in voor de nieuwsbrief.