Presale bijna van start!

Presale bijna van start!

Over een paar weken gaat de presale van start!

Met een grote glimlach op ons gezicht presenteren we je deze nieuwsbrief van project De Bolst te Erp. Een nieuwsbrief met mooi nieuws, want de verkoop komt steeds dichterbij en binnenkort gaan we starten met de presale!

Hoe ver zijn we?

Vorige maand is het ontwerp van het project bij Welstand goedgekeurd. Dat betekent dat nu alle seinen op groen staan en het ontwerp gereed is. Met veel plezier presenteren wij je dan ook de beelden van de diverse woningtypes.


JaJo_ext_Overzicht_Hofje_v3Hofje

 

JaJo_ext_Parkwoningen_v3

Levensloopbestendig

Inmiddels zijn er overeenkomsten gesloten met Dragt Makelaars en de makelaar Brouwers Moors en Partners. Zij gaan de verkoop van de woningen voor ons verzorgen.

Presale

Momenteel wordt hard gewerkt aan het gereedmaken van de verkoopstukken en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project. We krijgen echter al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, binnenkort met een presale!

Op het moment dat de presale start kun je op de website alle informatie vinden over de diverse woningtypes, afmetingen en prijsindicatie. Uiteraard word je tevens middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de presale.