Verkoop van start gegaan!

Verkoop van start gegaan!

Dinsdagavond ging, geheel Coronaproof, de verkoop van start van de 30 woningen in Nieuwbouwplan De Bolst in Erp. Omdat een standaard bijeenkomst er niet inzat door de pandemie, is er gezocht naar een alternatief. Met hulp van Blooming Style uit Erp werd de Piet Bartenstraat een echte drive thru georganiseerd.

Alle geïnteresseerden van het project konden met hun auto door de, met in kerstsferen versierde, straat rijden. Aan het begin van de straat kregen de mensen een warm drankje geserveerd in een to-go beker met een heerlijk gebakje van Bakkerij Barten. Al snel ontstond er in de straat een kleine file. De mensen genoten van hun versnapering en ondertussen konden ze kijken naar de mooie winterse versieringen, vuurkorven en luisteren naar de gezellige kerstmuziek. Er heerste een gezellige sfeer in de straat, waar zelfs de huidige bewoners op straat meegenoten. 

Aan het eind van de straat werden de mensen begroet door de makelaars. Daar kon men nog wat vragen stellen en de brochure met de prijslijst in ontvangst nemen. Net voordat ze de straat weer uitreden kregen ze nog een kerstplantje in een potje mee voor thuis. Het kerstplantje oftewel een Poinsettia was geleverd door Marcel de Wit Bloemen en Planten.

Met behulp van lokale ondernemers en enthousiaste mensen hebben we er een geslaagd evenement van kunnen maken. Tot 20 december kunnen de mensen inschrijven voor een woning, zodat we voor de Kerst duidelijkheid kunnen geven.

Als alles voorspoedig verloopt zal naar verwachting de bouw in het derde kwartaal van 2021 van start gaan.

alle_afbeeldingen