Kenmerken project

  • Landelijk wonen temidden van de landerijen en prachtige natuur.
  • Gemoedelijke Brabantse gezelligheid.
  • Nieuwe wijk op loopafstand van het dorpshart van Erp.
  • Multifunctioneel centrum De Trommel om de hoek
  • Erp kent een actief verenigingsleven.
  • Binnen 5 autominuten van het winkelhart van Veghel.
  • Uitstekende bereikbaarheid door de A50
Voldoende te beleven

Voldoende te beleven

Lid worden van een club? Het dorp heeft een levendig verenigingsleven; van voetbalclub RKVV Erp tot toneelverenigingen en bridgeclubjes.

Mocht je zin hebben in een hapje eten of met vrienden even wat willen gaan drinken?
Breng dan eens een bezoekje aan één van de gezellige cafés of restaurants.

In de buurt
Erp ligt op fietsafstand van Veghel. Hier worden grote evenementen zoals o.a. het festival Fabriek Magnifique en Veghel Nightlive georganiseerd.
In het centrum aan het Heilig Hartplein ligt, aan de Zuid-Willemsvaart, een mooie binnenhaven wat voor een gemoedelijke sfeer zorgt. 

Voorzieningen

Voorzieningen

Je kunt in Erp prima terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Voor de grotere winkelketens en culturele voorzieningen liggen Veghel en Uden binnen handbereik.

Dankzij het vele groen van het Aa-dal, natuurgebied Het Hurkske en de Goorse bossen kun je er naar hartelust wandelen of fietsen.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met de auto
Vanuit De Bolst rij je zo de Veghelsedijk op en ben je met de auto in 5 minuten bij het winkelhart van Veghel. In Veghel kun je de A50 op. Via deze snelweg sta je binnen 15 minuten in Eindhoven. Ook Uden is snel te bereiken. Je kunt hier gezellig winkelen of naar het theater of de bioscoop gaan. Via de N279 langs de Zuid- Willemsvaart sta je binnen een half uurtje in de binnenstad van ‘s- Hertogenbosch.

Openbaar vervoer
Vanuit Erp rijden ook op regelmatige tijden bussen richting Veghel en Uden waarbij ook Gemert, Berlicum en Heeswijk aangedaan worden. Veghel is de best bereikbare stad vanuit Erp. Op 5 minuten lopen van De Bolst stap je bij de Schansoord op de bus en ben je binnen 15 minuten bij het stadhuis van Veghel. Wil je met de trein? Dan is het station van ‘s- Hertogenbosch het dichtst bij. Vanuit Veghel kun je rechtstreeks in ongeveer 35 minuten met de bus naar dit treinstation.